Dubbel altandörr

Bättre funktion med dubbel altandörr

Bättre funktion med dubbel altandörr

Vad ska du med en dubbel altandörr till? Har du fått den frågan på senaste tiden? Vad svarade du då? Att du vill försköna ditt hem genom att sätta in dubbla altandörrar? Hur härligt det är att kunna öppna upp altandörrarna när ni är många i sällskapet och vissa vill vara på insidan, medan andra vill vara utomhus? Lyxen av att kunna vakna en sommarmorgon och kunna ligga och dra dig en stund till, medan du öppnar upp altandörrarna?

Kanske fokuserar du på funktionen som kommer med dubbla altandörrar? Att det är lättare att kunna vädra ut ett rum eller hur enkelt det plötsligt blir att flytta möbler ut och in i huset, när du har dubbla altandörrar. Om du gör en sökning på: altandörr dubbel, så kommer du hitta en mängd olika modeller och utföranden. Varför inte ta en extra fundering över vilken funktion du kommer få, istället för att bara fokusera på skönheten som snart kommer att pryda hemmet?

 

 

En eller två dörrar öppna

Fördelen med att ha dubbla altandörrar är att du automatiskt får in mer ljus och kan öppna upp för vädring, samt få en större närhet till trädgården. Men det är också smidigt att du själv kan välja ifall du endast vill öppna en dörr eller ha båda öppna. Du kommer få precis samma kvalitet som om du väljer en enkel dörr, och ibland till och med en bättre styrka och kvalitet. Det beror på att det behövs när det är två dörrar.

Valmöjligheterna som du får är något som många talar om när de valt dubbla altandörrar. Och när man väl har vant sig vid det så är det svårt att gå tillbaka till enkla dörrar igen. Det kommer kännas som om du flyttat från ett stort hus och in i en enrumslägenhet. Lite trångt och mer begränsat.