container

Containrar för alla tillfällen

Containrar för alla tillfällen

Är det dags för storstädning på kontoret? Eller stundar den årliga vårstädningen för er bostadsrättsförening? Kanske ska det utföras renoveringar med en massa gammalt bråte som ska slängas. Att hyra en container kan komma väl till pass vid många olika tillfällen, och är en populär tjänst att nyttja bland kanske framförallt företag och bostadsrättsföreningar. De flesta firmor som hyr ut containrar erbjuder flera olika storlekar att välja mellan – alltifrån mindre plastkärl till riktigt rejäla containrar. I Sverige finns gott om företag som hyr ut containrar och allra lättast hittar man dem via en sökning på nätet. Är ni t.ex. intresserade av att hyra container i Alvesta, är ett tips att kika in på https://www.hyracontaineralvesta.se/.

 

Återvinning och sortering

Vid hyra av en container har man alltid möjlighet att välja kärl utifrån vilken typ av avfall det är som ska kastas. Det finns containrar för blandavfall, elektronik, grenar och trädgårdsavfall, farligt avfall och mycket mer. Är det lite av varje som ska slängas kan det vara smart att hyra flera mindre kärl för olika sorters avfall, snarare än ett enda stort för blandavfall. På så sätt sorteras skräpet och det som kan återvinnas tas om hand på ett bra sätt. Är ni osäkra på vilken container som är mest lämplig till er städning? Hör med företaget ni tänkt hyra av, de har garanterat koll!

Hyra container som privatperson

Även om företag och bostadsrättsföreningar är de som flitigast hyr containrar lite då och då, är det naturligtvis möjligt att göra det som privatperson också. En container passar perfekt att hyra inför t.ex. en flytt, grovstädning eller tömning av dödsbo. Dessutom ingår förstås bortforsling av allt skräp, vilket innebär att man själv slipper ta en tripp till återvinningen och ägna en hel dag åt sopsortering. Kanske det allra bästa med att hyra en container faktiskt.