farmartjanst

En fastighetsskötare att hyra

En fastighetsskötare att hyra

När fastighetsskötaren är sjuk och det nyss har snöat, måste du snabbt hitta någon som kan skotta och sanda. Det kan också behövas folk till att gräva i trädgården, byta lampor eller göra småreparationer. Hyresgäster kan ha höga krav på sin omgivning, och det är ju trivsamt för alla om det finns någon som kan hjälpa dem vid behov. Att hålla snyggt och fint och att saker är hela och fixade hör liksom till fastighetsskötarens sysslor. Som husägare gör du därför klokt i att anlita ett bemanningsföretag som kan hyra ut en fastighetsskötare åt dig.

 

Händiga personer som är serviceinriktade

På ett bra bemanningsföretag finns det gott om praktiska personer som är händiga och som är pigga på att hjälpa till med lite av varje. Att de är kompetenta inom många yrkesområden är något som du kan dra fördel av. Oavsett om det gäller fastighetsskötsel, grävning, anläggningsarbeten i trädgården eller trädfällning i skogen, har de vana och maskinell utrustning för att klara av det mesta. Även truckkörning och bemanning på lagret har de rutinerad personal för. Kontakta dem om något extra behöver göras, som den ordinarie personalen inte har möjlighet att utföra.

Snabb service

När man behöver sanda eller skotta, eller om något har gått sönder och behöver lagas, vill man ha snabb service och inte vänta länge på att få hjälp. Söker du personal för exempelvis Fastighetsskötsel i varberg eller däromkring, finns det företag som kan ställa upp direkt. Många arbetsuppgifter kan inte göras av vem som helst, utan det behöver göras av kompetent personal. Såväl truckkörning på lagret eller trädfällning i skogen kan vara delvis riskabla moment, och personalen måste uppfylla kraven för att försäkringar ska gälla. Det går inte att chansa med att anlita vem som helst. Det är därför bra att ha kontakt med ett bra bemanningsföretag som har rutinerad personal.