Hotell

En hotellupplevelse

En hotellupplevelse

Att ta sig tid för en upplevelse på hotell är en fröjd för själen, speciellt om man kombinerar vistelsen med spa. En dag med spa är en välgörare för kropp och själ som ger dig en förnyad energi. Att ge sig tid för återhämtning är viktigt för att orka med alla vardagens bestyr. Det är en skön tid man ger sig själv, att vakna och äta sin frukostbuffé för att sedan spendera sin dag med massage och bubbelpool är inget man tackar nej till, eller hur?

 

 

När du besöker Vimmerby

 

Vill man upptäcka vad Småland har att erbjuda så är ett besök i Vimmerby ett utmärkt alternativ. Staden är full av liv och har en härlig atmosfär med mysiga caféer i stadskärnan. Med närhet till naturen är Vimmerby en fin upplevelse för hela familjen. Passa även på att göra ett besök på Astrid Lindgrens värld. Vill man bo på hotell så är http://www.hotellronja.se/ ett bra alternativ. Hotellet erbjuder hotellrum för både turister såväl som för den som är på arbete, då de har fina konferenslokaler att ta del av. Något många hotell även erbjuder sina gäster är möjligheten till att slappna av i relaxen eller ta en runda i gymmet. Allt för att du ska känna dig uppfriskad efter ditt besök.

 

Astrid Lindgrens värld

 

Ett måste när man bor på hotell i Vimmerby är att göra ett besök på Astrid Lindgrens värld. Det är ett trevligt besök för både små och stora. Där har man chansen att uppleva Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga eller varför inte Ronja Rövardotter. Det erbjuds även föreställningar som är ett kul sätt att uppleva alla Astrids karaktärer. För den som är intresserad av Astrids liv kan man besöka museum och har chansen att få se Astrids hus där hon växte upp. Välj därför Vimmerby nästa gång du vill bo på hotell.