entre

Entrén som välkomnar

Entrén som välkomnar

När man kliver in i ett hem eller en byggnad blir man välkomnad av olika saker. Är det en offentlig-, eller företagsbyggnad brukar det finnas en reception. Är det ett privat hem kan det finnas växter, och en ljus entré.

 

Handlar det om ett hyreshus är entrén ett måste. Där hittar man bland annat ett hyresgästregister och förhoppningsvis även en hiss som tar en till den önskade våningen.

 

Entrén är ingen del av byggnaden som man tänker på. Den har inte vardagsrummets snygga möbler eller konferenslokalernas lyxiga touch, men utan den kommer inget hus eller fastighet att fungera som den ska. Med andra ord är entrén väldigt viktigt, om än omärkbar.

 

 

Tänk om…

 

Tänk om denna nästan osynliga byggnadsdel inte fanns. Om entrén inte fanns! Hur skulle det se ut då? Det är svårt att föreställa sig, speciellt om man tänker på en offentlig byggnad eller ett hyreshus.

 

Det måste finnas ett utrymme där man kan kliva in, rätta till sig kläderna, pusta ut från ovädret där ute om det nu handlar om ett hyreshus. När det kommer till offentliga byggnader så spelar entrén en ännu större roll. Som sagt brukar man välkomnas av en receptionist eller av en förteckning över de olika avdelningarna. Entrén är byggnadens kanske mest praktiska del.  

 

Entréprodukter

 

För att utrusta entrén på bästa möjliga sätt behöver man passande produkter. Det finns företag som har fokuserat sig på att erbjuda just sådana.

Det kan handla om allt från anslagstavlor till fastighetsboxar när det gäller ett hyreshus.

 

Pratar vi om ett privat hem så är behovet lite annorlunda. En stilig dörrmatta, klädhängare och välskötta plantor är några av komponenterna som piffar upp entrén.

 

Tänk efter vad du behöver och hitta det rätta företaget som kan leverera passande entréprodukter. Man kan göra mycket av en enkel entré. Det är bara att skaffa sig de rätta produkterna.