Tandvård

Ett bländande leende - nu är det möjligt

Ett bländande leende - nu är det möjligt

Nog har du någon gång tänkt att det du vill investera i är ett bländande leende. Det är ändå en tillgång som faktiskt kan ses som en investering. En investering i en själv, ens självkänsla och ens framtid. 

Du kanske redan har ett fantastiskt leende, men älskar kaffe, te och vin, vilket har fått dina tänder att bli en smula mindre vita. En lättare blekning skulle göra underverk. Eller så har du kanske länge funderat på att göra något åt en eller flera tänder som du upplever som oestetiska. Kanske sneda, eller skadade, eller kanske bara saknad i din tandrad. Vill du investera i ditt leende finns t ex Estetisk Tandvård i Östermalm som är specialiserade på att förbättra leenden.

 

Rädd för tandläkare?

Många är rädda för tandläkare, eller känner åtminstone obehag. Det är de flesta tandläkare medvetna om och är mycket varsamma. De lägger tillsammans med patienten upp en plan för hur och när behandlingen ska utföras för att patienten ska uppleva sig så trygg som möjligt. Kontakta din tandläkare för ett samtal där ni tillsammans går igenom vilket slag av tandvård som ska göras.

 

 

Vad kan man rätta till?

Bortsett från traditionell tandblekning kan man få hjälp med många olika slags behandlingar som faller in under estetisk tandvård. Det kan handla om att korrigera tänder som är sneda med olika former av tandreglering. Det kan också handla om skadade tänder, med sprickor eller nagg. I sådana fall gör man så kallad estetisk rekonstruktion med porslin. Men man kan också få hjälp med  tandgnissel, som sliter på tänderna och orsakar smärtor i käken. Om man saknar någon eller flera tänder är olika proteser aktuella. Det tar bort en oönskad glugg och ger en bättre tand- och tuggstatus. Har du funderat på det? Gå från tanke till handling och börja le.