bevakningstjänster

Få en tryggare upplevelse

Få en tryggare upplevelse

Det är många som känner sig rädd och otrygg på kvällarna när de är ute själva. Även de som arbetar bland folk under kvällarna som exempelvis i butiker, vid tågstationer eller restauranger ska känna sig trygga. Man ska inte behöva oroa sig för att bli rånad, hotad eller på annat sätt utsatt för brott. Därför kan det vara en bra idé att dra nytta av bevakningstjänster. På så sätt kan ni som arbetare eller du som kund få en tryggare upplevelse. Du får en bättre arbetsmiljö och du kan sköta ditt jobb, medans väktarna sköter sitt. Det blir en smidig lösning där du slipper obehagliga möten med hotfulla människor. 

 

 

Flera olika tjänster 

 

Det finns många företag som erbjuder bevakningstjänster och dessa har också ett brett utbud av tjänster. Det gäller att välja den teknik som passar bäst för platsen, personal och kunder för att få bästa resultat. De olika tjänsterna som erbjuds är exempelvis rondbevakning, stationär bevakning, larmutryckning, fastighets-/störningsjour, handelstjänster, parkeringstjänster och eventbevakning. Så en affär i ett område med mycket brottslighet kanske känner sig mest trygga om en väktare är på plats under hela kvällen, medans på andra ställen så behövs de bara när personalen slår larm. 

 

För allas skull 

 

Vid event kan väktare vara på plats som trygghet och kan även stoppa våldsamheter och avlägsna folk från platsen. För fastighetsägare och bostadrättsföreningar finns speciella åtgärdsväktare som hjälper till vid t.ex. vattenläckage eller avloppsstopp. Det finns även en störningsjour som åker ut vid störningar för allmänheten, som hög musik eller renoveringar. Båda dessa är till för fastighetsägarnas och de boendes säkerhet. Det finns alltså en säkerhet för alla, även om ni som personal, privatperson eller företagsägare ska alla kunna känna sig trygga och inte behöva ingripa i störande eller våldsamma händelser. För er egen trygghet finns bevakningstjänster som hjälper dig.