företagscatering

Företagscaterings stora fördelar

Företagscaterings stora fördelar

Vad står företagscatering för? I grunden är det två saker – riktigt god mat och en utmärkt service. Företagscatering är en bransch som utvecklats mycket under de senaste åren. Grundprincipen är att erbjuda skräddarsydda menyer för företagsevent såsom konferens eller teambuilding.

 

En affärsmässig sammankomst handlar givetvis om att diskutera affärer, visioner och framtidsplaner, men det går knappast att sitta i en sal en hel dag utan att ta en paus för att avnjuta en god måltid tillsammans. Det är just där företagscatering kommer in. Cateringföretag är väldigt vanliga vilket betyder att du lätt kan hitta en passande firma för ett framtida event.

 

 

Vad ingår och vad kan du vänta dig?

 

Vad ingår i företagscatering? Maten är en självklarhet. Sedan går det även att komplettera måltiden med passande dryck såsom vin, öl och cognac beroende på meny och företag. Vissa cateringföretag erbjuder bestick och tallrikar som sätter den sista och välbehövliga touchen.

 

Den bästa delen är att du kan rådfråga om vad som skulle passa för just din företagscatering när det kommer till mat och dryck. Så om kunden känner sig osäker hjälper gärna cateringföretaget till med tips och råd.

 

Catering i Stockholm med en norrländsk försmak

 

Stockholm är känd för sina innovativa och variationsrika restauranger och krogar. Idag kan man avnjuta i princip all form av utländsk och svensk mat i Sveriges huvudstad. En del restauranger har expanderat sin verksamhet och erbjuder även cateringtjänster. Om du letar efter norrländsk catering i Stockholm, eller italiensk sådan kan du hitta det utan några större problem. Utbudet är stort och fortsätter att växa. Att restaurangerna väljer att även erbjuda catering är inte något oväntat direkt utan en praktisk lösning till expansion. Krogarna har redan kockar, kunnig personal, färdiga menyer och färska råvaror vilket lätt kan leda till en utmärkt cateringtjänst både för företag och privatpersoner.