stora tavlor

Inredning med stora tavlor

Inredning med stora tavlor

Även om det kan vara lockande att inreda sitt hem med många tavlor eftersom man ofta hittar flera man tycker om, kan det finnas en anledning att tänka om. Att sätta upp många tavlor på väggen genererar flera hål när man måste borra för att sätta i skruvar eller spikar, vilket kan vara problematiskt om man bor i en hyresrätt. Detta kan vara ett problem vart man än bor, då det inte är estetiskt snygg med många hål i väggen ifall man tar ned tavlorna.

Väljer man istället att sätta upp en enda stor tavla krävs det inte alls lika mycket arbete för att sätta upp den. Fler tavlor, eller om man till och med har en tavelvägg, kan ge ett lite plottrigt intryck i hemmet. En stor tavla ger istället ett lugnt och harmoniskt intryck om den får sitta i ensam prakt på väggen.

Dessutom blir det mycket lättare att välja om man bara väljer ut en tavla att ha på väggen. Om du behöver inspiration till vilken tavla som kan passa hemma hos dig har vi flera stora tavlor på vår hemsida https://mynewart.se/stora-tavlor där du kan välja ut en favorit. Om ingen faller dig i smaken just nu vill vi tipsa dig om att vi kontinuerligt får in nya!