Kompressorer

Kompressor för olika behov

Kompressor för olika behov

Det finns många användningsområden för en kompressor både för privatpersoner, industrier och företag. Det är något som är värt att ha i ditt hus när däcken behöver blåsas upp eller kanske när barnen vill blåsa upp sin fotboll. Då är det bara att starta din kompressor och fixa det direkt, både snabbt och enkelt. I en verkstad kan en kompressor användas för att driva maskiner under flera timmar. 

 

 

Spara pengar och hyr kompressor 

 

En kompressor är en investering som kommer att vara hjälpsam för dig i många år framöver. På lång sikt blir det helt klart billigare att köpa en kompressor direkt. Däremot kan det kännas onödigt att spendera pengar på att köpa en om du inte planerar att använda den ofta. Rör det sig om något enstaka tillfälle eller en viss period kan det vara bättre att hyra en kompressor. Många företag erbjuder dig även chansen att köpa din kompressor efter hyrestiden vilket helt klart är en stor fördel. Du kan också få chansen att uppgradera din kompressor till en mer kraftfull modell om detta skulle passa dig bättre. 

Vilken sort av kompressor behöver du? 

 

När du köper en kompressor vill du se till att du köper rätt sort. Det finns olika kompressorer för olika behov. För privatpersoner passar en mindre kompressor på runt 24 liter. Detta räcker mer än väl för att ha i hemmet. Vill du däremot använda den för att driva lite kraftfullare verktyg är det en kompressor av medelstorlek du bör investera i. För verkstäder och företag är det en stor kompressor på runt 100 liter som behövs. Om du behöver hjälp att underhålla din kompressor i Stockholm så besök gärna http://www.tryckluft.nu/. Precis som med allt annat är det viktigt att du tar hand om din kompressor för att den ska hålla i många år framöver.