dhl

Låt paketet hitta rätt väg hem

Låt paketet hitta rätt väg hem

Näthandel, auktionstjänster på nätet, second hand-shopping är alla trender som har gjort att behovet att skicka paket har ökat i både Sverige och världen. Det ställer högre krav på snabba och säkra transporter, och på att den leverantör som ansvarar för försändelsen har ett bra logistikflöde. Det finns en rad olika varumärken att välja mellan när det dags att skicka ett paket, men var medveten om att både service och pris kan skiljas en hel del. För att minska risken att bli av med ditt paket på vägen, se till att göra en snabb kundundersökning innan du bestämmer dig.

 

Service, säkerhet och rätt pris

Det kan låta trivialt, men det finns en del frågor att fundera på när det är dags att beställa en leverans. Är innehållet ömtåligt? Vad väger det? Ska det inom Norden eller är det paket som ska inom landet? Går det att spåra paketet och är det möjligt att beställa en rekommendation? Finns det en kundtjänst som är tillgänglig om frågor uppstår? Det är dessutom inte alltid säkrast att leverantören själv kan erbjuda bästa pris. Ta därför som vana att alltid jämföra erbjudanden – det kan verka onödigt, men det kan finnas pengar att spara. 

 

 

Välj en professionell hantering i varje kurva

När det handlar om trygg hantering och framför allt säkra leveranser är alltid en rutinerad leverantör ett säkert kort och i många fall de allra bästa valet. För det handlar inte bara om att lastbilen ska nå utlämningsstället, det handlar också om att kunden inte ska behöva åka alltför långt för att hämta paketet. Det är inte alltid hemleverans ingår, så kontrollera alltid var paketet finns för hämtning. DHL är ett av världens mest kända transport- och logistikföretag. Idag har företaget mer än 1600 ombud, från Ystad till Haparanda. Det borgar för en smidig leverans från början till slut.