Gasservice stockholm

Mästerkocken gillar sin gasspis

Mästerkocken gillar sin gasspis

Särskilt restaurangfolk gillar att laga mat på en gasspis. Mästerkocken har flera skäl till det. Värmen kommer snabbt och stekytan blir bättre. Sedan är gasspisen också mycket driftsäker. I Stockholmsområdet kopplar man enkelt upp sig på stadsgasen, och sedan fungerar gasspisen oavbrutet. Den har alltså en egen ledning, så den funkar perfekt även om det är strömavbrott. El har blivit ganska dyrt, så stadsgas, dvs. naturgas, är ett kostnadseffektivt alternativ, särskilt för restauranger som ju lagar mycket mat. Dessutom kan en gasspis även funka med gasol, så det är tekniskt möjligt att ha en gasspis i sommarstugan långt bort från Stockholm också.

 

Gasspisen har blivit mode

Precis som trender kommer och går när det gäller inredning och möbler, sker motsvarande attitydförändringar över tid beträffande köket och det vi helst vill ha där. Många vill ha en köksö, andra älskar sin ismaskin, men man kan säga att gasspisen har blivit mode på ett liknande sätt nuförtiden. Det är status och elegans att ha en gasspis i köket. De flesta vill helst ha en standardvariant, beroende på att en gasspis är ekonomisk i drift och att den är stabil och lättskött. Men de som vill unna sig något alldeles extra i köket kan välja en exklusiv variant. Ett val som tillhör de mera exklusiva är märket Bertazzoni. Är matlagning ett stort intresse, kan det vara en bra investering.

 

Installation och service

Det finns företag i Stockholmstrakten som är specialister på gasspisar, gasledningar, installationer och reparationer. Allt du kan tänkas vilja fråga om kan de svara på, eftersom de har mångårig rutin. De säljer också både stora och små gasspisar, både standardspisar och mera exklusiva. Installation ingår i priset. Behöver du hjälp att forsla bort den gamla eller om gasledningen behöver dras om, fixar företaget det lätt. Du kan alltså räkna med att du får en komplett gasservice Stockholm.