magasinering

Mellan två boenden

Mellan två boenden

Man hör ofta uttrycket att någon är mellan två boenden. Det kan vara trevligt om man exempelvis ska flytta in i sitt eget nybyggda hus, men det kan också ha dramatiska orsaker. Ibland har man plötsligt blivit tvungen att flytta. Kanske ska huset rivas, eller så har man blivit utkastad av en sambo som äger lägenheten. Det kan finnas många orsaker till att man är mellan två boenden, och man frågar sig vad man ska göra av sina möbler. Man vill inte kasta eller sälja dem, men man har ingen plats för dem just nu.

 

 

Magasinera möblerna och få respit

 

Om du anlitar en firma för att magasinera dina möbler, får du många fördelar. Dels kan du spara alla dina tillhörigheter och flytta dem när du har fått en annan bostad, dels får du en respit så att du hinner tänka över i lugn och ro var du vill bo. Du behöver inte acceptera första bästa lägenhet som erbjuds, utan du kan bedöma vilket alternativ som är bäst för dig att nappa på. Kanske letar du efter magasinering i Uppsala. Det finns firmor överallt i landet som kan hjälpa dig att hysa dina möbler så länge du behöver det.

 

Utlandsjobb eller studier

 

Ibland får man en verklig chans som man absolut vill ta vara på. Blir du plötsligt erbjuden ett jobb eller en utbildning i något annat land, vill du kanske nappa på erbjudandet. Däremot är du inte beredd på att lämna allt, bara slippa kostnaderna för dubbelt boende. Det ger dig en fantastisk flexibilitet att veta att du lätt kan magasinera dina möbler under den tid du är borta. Sedan bestämmer du i lugn och ro var du vill bo. Ett möbelmagasin är uppvärmt, försäkrat och du har möjlighet att gå dit när du vill och hämta något eller lägga dit något mer.