spa

Njut av din hotellupplevelse

Njut av din hotellupplevelse

Något av det lyxigaste man kan unna sig är en härlig spaweekend på ett ombonat hotell. Tänk att bara få njuta och låta alla sinnen få vila och koppla av. Med en underbar natur alldeles utanför där man kan ta en skön promenad i ett fantastiskt landskap, för att sedan komma in i värmen och låta smaka en vällagad meny som anpassas efter säsongen. Att slå sig ned vid ett vackert dukat bord och bli serverad en måltid av noga utvalda råvaror. Kanske du även tar något extra gott att dricka till. När det så småningom är dags att dra sig tillbaka kommer du att vilja sova länge i den sköna hotellsängen av bästa kvalitet.  

 

 

Koppla av på spa

 

För att låta hotellvistelsen bli något utöver det vanliga ska man förstås tillbringa några sköna timmar på hotellets spa. Där blir man verkligen omhändertagen och alla vardagsmåsten kan lätt glömmas bort bland behagliga aromatiska dofter och en lugn atmosfär. Varför inte boka in en duo-behandling, så att du och älsklingen kan få massage i samma rum? Eller vet du någon som är gravid och behöver få pysslas om lite extra? Ett tips är nämligen att en behandling som är anpassad för den väntande modern ofta är väldigt uppskattad. Tänk så ljuvligt att bara få koppla av och få sin egen tid en stund. 

 

Idrott och kultur i Dalarna

När du bor på Hotell i Dalarna har du nära till både idrott och kultur. Vasaloppet drar många besökare från när och fjärran. Vilket tillfälle att dra ihop tjejgänget för en spavistelse efter tjejvasan. Föredrar du kultur och historia är Zornmuseet värt ett besök. Låt deras kunniga guider berätta om en av Sveriges störste målare, Anders Zorn och hans hus som var ett av sin tids mest innovativa byggnader. Ett besök i den gamla kalkgruvan Dalhalla blir oförglömligt när det numera ges fantastiska konserter där.