kontorsmoduler

Rädda arbetsdagen med kontorsmoduler

Rädda arbetsdagen med kontorsmoduler

Har ni haft ett problem på arbetet som gör att ni inte kan använda ert kontor? Som ett läckage eller liknande? Ni kanske håller på med en renovering men måste kunna fortsätta arbeta under tiden? Eller så kanske ni har fått mer att göra och är under en period i behov av ytterligare kontorsplatser? Det kan även vara så att ni håller på att bygga nya lokaler och under tiden behöver kontorsplatser för de som arbetar med byggnationen. 

Så kallade kontorsmoduler är mycket smidiga och ett enkelt sätt att snabbt få igång arbetsdagen, vad anledningen än är. Det är moduler som går att använda under kortare perioder, eller perioder som ibland kan sträcka sig över flera år. Vid exempelvis renoveringar eller byggnationer av större projekt så kan projekten sträcka sig över mycket lång tid. Ibland tio år eller mer, som när det gäller sjukhusområden exempelvis. Då är det skönt att ha en trygg plats att jobba på.

Nära till alla kollegor i korridorerna

Det vanligaste gällande kontorsmoduler, är att man antingen väljer moduler som man sätter vid sidan om varandra, eller till och med som två våningar. I det fallet väljer man oftast att ha en trappa inomhus, till skillnad mot modulerna som finns på byggplatser. Där brukar man välja en trappa som är på utsidan. De moduler man väljer går att kopplas ihop i det oändliga och brukar ha alla funktioner som krävs för att få en fungerande arbetsdag.

Man kan få toaletter, kök, matsal, kanske duschar och omklädning, möteslokaler och förstås kontor. Modulerna är skapade så att det finns ett kontor i varje kortsida och i mitten finns en korridor. På det viset kommer du alltid ha nära till alla kollegor, och enkelt kunna ta dig precis dit du vill i hela byggnationen. Kontoren kan ni sedan inreda för en eller två kollegor som sitter tillsammans.