Womanizer

Revolutionerande sexleksak för kvinnor

Revolutionerande sexleksak för kvinnor

Vid det här laget är det nog få kvinnor som inte har hört talas om den beryktade klitorisstimulatorn Womanizer. “Guds gåva till alla snippbärare” eller “100% orgasmgaranti”, lovorden är många och det väcker en del nyfikna tankar. Sexleksaken har inte funnits på marknaden så länge, ändå har den blivit en storsäljare i hela världen. Kan en vibrator verkligen vara så bra eller är det bara extremt bra marknadsföring som ligger bakom den lilla apparaten? 

 

 

Hur fungerar den egentligen?

 

Womanizer skiljer sig en hel del från en vanlig vibrator. När du placerar den över klitoris så skapar den pulserande tryckluft som nästan känns som ett vakuum. Det ger en sugande känsla och för många kvinnor ger detta en otroligt intensiv stimulering. Vissa beskriver det som att det känns som att någon är där nere och ger en riktigt bra omgång med munnen. Japp, det finns till och med de som hävdar att de kommer lite för snabbt. Antingen reserverar du sexleksaken för dina privata stunder eller så tar ni som par med den i sängkammaren. Se bara till att inte ägna för mycket tid med din leksak, viss svartsjuka kan uppstå! 

 

Skaffa din egen Womanizer

 

Leksaken finns i flera olika modeller och har lite olika intensiteter att välja mellan. Vissa är även vattentäta vilket kan vara trevligt om det hettar till i duschen eller badet. Är du på jakt efter en Womanizer i Stockholm så ska du gå till en butik där du kan titta på och jämföra de olika modellerna. Du kanske inte behöver den dyraste, eller så är det precis den som kommer göra din klitoris lyckligare än någonsin. Prata med en i personalen och beskriv vad du är ute efter så får du professionell hjälp och kan vara säker på att du har skaffat helt rätt leksak för dig.