lån

Samla lån- en bra affär

Samla lån- en bra affär

editorial

Det är lätt att dra på sig olika lån. Kanske köper man en ny bil och behöver ta ett blancolån för att täcka upp kontantinsatsen till sommarstugan. Kanske gör man en liten renovering hemma som sparpengarna inte riktigt räcker till. Att samla sina lån kan därför många gånger vara en bra affär. Om man har många små lån blir det också många betalningar varje månad. Att samla lån kan därför vara väldigt klokt. Det ger oftast mindre månadskostnad och en tid efter man samlat lånen kan man också ansöka om ett nytt lån, då räntorna många gånger blir bättre under förutsättningen att man har ungefär samma inkomst. 

 

Sök ett lån- snabbt och enkelt 

Ibland kan det kännas jobbigt att boka ett möte på det lokala bankkontoret, det tar tid och känns lite krångligt. Därför kan det ibland hända att man låter lånen vara och istället betalar av flera lån varje månad istället för att samla dem, vilket brukar vara till gagn för ekonomin. Idag finns många banker på nätet, som både kan ge snabbt besked och även betala ut pengarna fort. Swiftbanker.se är ett exempel på internetbank där man enkelt och krångelfritt kan lämna in sin ansökan. 

 

lån

Samlade lån sparar pengar 

Att samla sina lån brukar vara ekonomiskt och inte sällan kan man spara hundralappar och till med tusenlappar beroende på hur många och stora lån man har. Har du flera smålån kan det därför vara värt att gå in på swiftbanker.se för att se vad din nya månadskostnad skulle bli samt vad du får för ränta. Om du får ett bättre villkor och tecknar lånet, kan du sedan testa att söka lånet på nytt för att se om  du får en bättre ränta när du samlat dina olika lån. Att kunna vända sig till en bank digitalt är både smidigt och enkelt och ger ett snabbt besked!