Modulsystem

Skapa yta med modulsystem

Skapa yta med modulsystem

Behöver du tillfälligt extra yta då kan ett modulsystem vara lösningen för dig. På marknaden finns det en stor mängd med firmor som har moduler till uthyrning vilket är toppen för dig som bara söker en tillfällig lösning. Det går också utmärkt att köpa sitt eget modulsystem om det är så att du behöver en större yta för en längre tid. Modulsystem gör byggandet enkelt då modulerna levereras färdiga och bara att sätta samman. Det är lätt att sätta ihop modulerna men behöver man hjälp så ställer gärna de som är proffs på moduler upp och gör jobbet.

 

 

Modulsystem en enkelt lösning

 

Att sätta samman modulerna är enkelt och går snabbt. Modulerna kommer färdiga från fabrik och sedan bara sätta samman. Om det behövs vvs så får man räkna med att det tar lite längre tid men om man hyr en färdig lösning så sköter firman allt som ska göras i den nya lokalen. Eftersom modulsystem gör det enkelt att uppnå mer yta så är det en attraktiv lösning för skolor och sjukhus som snabbt behöver större lokaler. Det går också utmärkt att bygga kontorslokaler av moduler. Det som är skönt när man enbart hyr modulsystemet är att firman sköter allt när beställningen är gjord tills det är dags att flytta in.

 

Anpassade moduler

 

När du hyr av en firma får du hjälp med att hitta rätt modul för ditt ändamål. Eftersom behovet ser olika ut beroende på om modulerna ska användas som boende, skola eller sjukhus så anpassas val av material och interiör. Materialet i modulerna varierar då det finns olika användningsområden för modulerna. Det finns moduler som exempelvis är byggda för att hålla nere ljudvolymen vilket är perfekt om modulsystemet ska bli en skola. Det finns moduler som håller nere energiåtgången vilket är bra både ekonomiskt och för miljön.