Hemstäd

Skräddarsy din hemstädning

Skräddarsy din hemstädning

Är du trött på att komma hem och plocka undan istället för att slappna av? Kanske spenderar du dina lediga dagar med att städa istället för att njuta av livet? Istället för att lägga din värdefulla tid på att städa så kan det vara värt att anställa en städfirma som sköter detta åt dig.

Hur hittar du då den perfekta städfirman för hemstädning? Det finns många professionella städfirmor att välja mellan, så hur gör du för att välja en som passar dig? Om möjlighet finns, kolla alltid igenom referenser från tidigare kunder. Fråga också om en kostnadsfri offert. För hemstäd i Malmö, besök gärna https://www.dintjanst.se/. Denna firma har över 20 års av erfarenhet i branschen. Bor du inte i Malmö? Inga problem. Prova att fråga runt eller gör en snabb googling för att hitta en pålitlig firma nära dig. 

Du kan skräddarsy dina städtjänster efter just dina unika behov. Det är du som bestämmer vad du vill ska ingå och när firman ska utföra städningen. För bästa resultat bör du få städat minst 1 gång i veckan. 


Fördelar med hemstädning 

Det finns utan tvekan många fördelar med att anställa en firma för att utföra städningen i ditt hem: 

  • Du har tid med annat
  • Städningen blir utförd på ett professionellt sätt
  • Det är billigare tack vare RUT-avdraget
  • Städmaterialet är miljövänligt
  • Det blir rent och snyggt
  • Städfirman lämnar en försäkring på utfört arbete

 

 

Glöm inte bort RUT-avdraget

RUT-avdraget står för Rengöring, Underhållning och Tvätt, och är ett avdrag som privatpersoner kan använda för husarbeten. RUT-avdrag finns till för att göra det enklare för privatpersoner att anställa personer för husarbeten. Tjänster som ingår är bland annat barnpassning, städning, flyttjänster och trädgårdsarbete. RUT-avdraget gäller upp till 50 000 kronor per år och per person i hushållet. Det gäller enbart för arbetskostnaden, vilket innebär att materialkostnaden inte täcks.