hörapparater

Slipp tjutet i öronen

Slipp tjutet i öronen

Ungdomen är en tid för att utforska livet och testa gränser. Visst kan man ägna sig åt detta även senare i livet, men tonåren har en unik energi som man senare i livet får anstränga sig för att komma i närheten av.

Till ungdomen hör också en viss… ska vi säga övertro på den egna förmågan. Helt förståeligt eftersom man under denna fas i livet på ett sätt testar vad man går för. Ofta har livet en förmåga att verka ödmjukande på oss och när vi väl når 20-årsåldern har vi mer börjat få en uppskattning för vilka vi faktiskt är.

Till ungdomen hör också att vara rätt orädd om hälsan. Man är helt enkelt odödlig – vilket på ett sätt stämmer. Även om det är när vi är barn som våra kroppar är som mest effektiva när det kommer till självreparation så kan man komma undan med ett rätt tufft eleverna även i tonåren.
Man kan trycka i sig rätt mycket onyttigt till exempel, utan att få betala ett alltför högt pris. 
Men, återigen, ju längre man tar sig in i 20-årsåldern ju mer märker man att kroppen inte riktigt hänger med som den brukar längre.

Detta är definitivt en sanning efter 30, då man verkligen börjar få ett facit på hur man har levt fram till dess.

Till exempel så kan det vara så att man som ung gick på konsert utan att ha på sig ordentliga öronproppar. Då kanske man inte brydde sig om det så mycket, men sanningen är att det då kan ha uppstått skador på hörseln, så som tinnitus, som kan förvärras med åren.

Därför är det klokt att alltid ha med sig ett par öronproppar från https://japebo.se/ i fickan. I webbutiken hittar du alla möjliga sorters märken och detta är en produkt som tar lite plats men som du kommer att ha stor nytta av.