Hotell nära arlanda

Sov en natt på hotell före avresan!

Sov en natt på hotell före avresan!

Oavsett om det är destination USA, Puerto Rico, Thailand eller Spanien kan en resa kännas påfrestande. Du checkar in i god tid innan din flygresa, passerar säkerhetskontrollen och fördriver tiden på Arlanda innan det är dags att boarda planet. Dagarna innan har du packat resväskan, planerat samt sett till att att passet är giltigt och att eventuellt visum är införskaffat. Du kanske till och med bor några timmar från flygplatsen – din resa har alltså redan börjat. En klok idé kan vara att hämta energi under resans gång och tillbringa en natt på ett Hotell nära arlanda. Speciellt om du har ett tidigt flyg. 

 

Långtidsparkering vid hotellet på Arlanda

Det finns flera sätt att ta sig till Arlanda. För dig som tar bilen krävs dock lite mer planering. Var ska du parkera? Vad kostar långtidsparkeringen? Hur långt från Arlanda ligger den? Hur är det med transfer? En fördel med att boka en hotellnatt vid Arlanda är att det kan ingå parkering i priset. När du väljer bil slipper du tidtabeller från kollektiva transporter och kan bestämma själv när du vill checka in. På många hotell ingår dessutom gratis transfer till och från Arlanda. Park Airport Hotel är ett av hotellen som erbjuder en veckas parkering och gratis transfer i rumspriserna. Från hotellet tar det fem minuter till flygplatsen. 

Att resa med barn

När du reser med barn är det ännu viktigare med tillräcklig sömn under resans gång. Många gånger är flygtiderna inte alls anpassade till barnens sömnrutiner. Att få en god natts sömn kan vara avgörande för att resan ska bli så smärtfri som möjligt. Det kanske inte är det tidiga uppvaknandet som är problemet, utan resans längd. Att sätta sig till bords och äta frukost, istället för att kliva in i bilen eller skynda sig till tåget, kan vara grunden för en lyckad start på din semester.