Skyddsbarriärer

Spärra av vid event

Spärra av vid event

Ska du hålla marknad i stan eller arrangera ett musikevent, är det kanske så att du skulle vilja spärra av ett område eller en del av en gata. Kanske ska det finnas ett staket med en grind eller liknande, där någon sitter och säljer biljetter eller kontrollerar vilka som ska släppas in på området. Det kan finnas många olika sådana event, allt från rockfestivaler till hantverksmässor, spelmansstämmor och barnteaterföreställningar, och det är viktigt att hela arrangemanget sköts på ett professionellt sätt. Det finns företag som säljer allt material du behöver för avspärrningen. Skyddsbarriärer i Stockholm är mycket vanliga.

 

Staket och skyltar

En stor skylt som visar var den tillfälliga parkeringsplatsen finns, kanske på ett fält eller en äng, information om eventet, staket som avgränsar, allt detta kan du få hjälp med av ett seriöst företag som är specialister på avstängningsmaterial och skyddsbarriärer. Det kan också vara en bra idé att anlita dem vid husbyggen och reparationer, så att inte folk kan komma in på en byggarbetsplats. Vid vägarbeten och vägomläggningar är det också vanligt att man spärrar av och informerar med pilar och skyltar.

 

 

Skyddsbarriärer i naturen

När ett område ska stängas av med staket, kan det finnas olika anledningar. En fotbollsplan som ska anläggas på en äng kan till exempel förberedas med stolpar för ström, och hela området får inte beträdas förrän arbetet är färdigt. Ibland vill man skydda själva platsen, men det kan också gälla att skydda åskådare. Inte minst vid stora sportevenemang eller konserter kan det vara nödvändigt att skydda folk mot trängsel och skapa avdelade passager som är säkra att gå igenom. Se till att du skaffar allt material i förväg, så att du slipper få några otrevliga överraskningar under ditt event. Man vill inte ha kaos, man vill ha en folkfest, och det finns professionella anordningar för att göra avspärrningar.