Tunisien resor

Sugen på att resa men vet inte vart?

Sugen på att resa men vet inte vart?

Världen är stor och det är helt klart lätt att resa men ibland är det svårt att välja vart. Ett hett tips är att testa Tunisien resor. Tunisien är ett fantastiskt land som har mycket att erbjuda resenärer. Resor till Tunisien passar året runt även om det kanske inte är sol och bad väder vintertid. Det finns massor av utflykter och annat att se bortom stranden och lågsäsongen gör också att det är billigare. Det finns också goda möjligheter till longstay för den som vill fly Sverige vintertid.

 

Tunisien från vår till tidig höst

Från vårsäsongen till tidig höst finns det goda möjligheter till härliga dagar med sol och bad och varma kvällar som passar utmärkt för att njuta av livet. Tunisien erbjuder också mycket goda möjligheter till golf, så för den golfintresserade är det lätt att hitta fina golfbanor. I Tunisien hittar du också milslånga stränder, från stränder med all service och vattensporter till mer privata och lugna. Perfekt för barnfamiljen som inte vill flyga så långt och vill ha ett resmål som välkomnar barn. Glöm bara inte solkrämen för du är nästan garanterad att solen skiner hela semestern.

 

 

Passa på att göra utflykter

Tunisien lockar till upplevelser, allt från natur till kultur. Det går bra att upptäcka omgivningarna på egen hand men ibland kan man få ut mer av delta i guidade turer. Besök den vackra staden Sidi Bou Said som ligger högt beläget på en klippa med hisnande utsikt över Medelhavet. Kartago är en stor arkeologisk plats och är med på Unescos världsarv. Här behöver du en heldag för att kunna uppleva hela området. Saharaöknen är ett måste, vidunderliga utsikter och ett tips är att boka en övernattning i tält. Njut av tystnaden och den klara stjärnhimlen, det finns en stor risk att du inte vill lämna öknen igen.