kontorsstädning

Tänk dig ett fräscht kontor

Tänk dig ett fräscht kontor

På kontoret hålls viktiga möten, tas affärsbeslut, hålls konferenser och fester. Och det ska jobbas effektivt. Det sker bäst när det är ordning och reda, rent och fint. Då är det lätt att fatta de rätta besluten och kontoret är representativt när det kommer kunder på besök. Kontorspersonalen vill helst slippa bekymra sig om städning. De har sitt eget jobb att tänka på i första hand. När de kommer till jobbet på morgonen är det en kick för motivation och arbetslust att lokalerna är fräscha och nystädade. Det är smart att anlita en professionell städfirma för att göra rent på kontoret, så att alla trivs.

 

 

Flexibla städtjänster

Många rengöringsmoment ingår i en kontorsstädning i Stockholm. Vanligen ingår förstås dammsugning och torkning av golven, dammtorkning av fria ytor, tömning av papperskorgar och rengöring av diskbänkar och vaskhoar. Rengöring av speglar, handfat och toaletter ingår också. Dörrar, bänkar och hyllor, tavlor och lister behöver torkas av. Det går att anpassa både städningsområden och frekvens, så att man får kontoret städat på det sätt man själv bestämmer. Kanske har man en säsongsverksamhet, och städningen behöver utföras oftare under en period och mera sällan under andra tider. Man kanske enbart vill beställa en storstädning inför ett speciellt enstaka evenemang, som typ fest, konferens eller jubileum. Då är det extra fördelaktigt med en flexibel städtjänst.

 

Prisvärd städning

Man bör anlita ett företag med professionell och rutinerad personal, som har rättvisa anställningsvillkor. Om städpersonalen mår bra, gör de ett suveränt bra jobb. Dessutom är det bra att tjänsterna är prisvärda, och att det inte tillkommer några onödiga kostnader. Arbetsmomenten ska redovisas, så att man vet vad man betalar för. En väl specificerad offert som är anpassad efter kundens städningsönskemål är också en viktig faktor att ha med när man beställer kontorsstädning. Det blir städat med högsta kvalitet till en rimlig kostnad.