skydd mot rost

Tillfälligt skydd mot rost

Tillfälligt skydd mot rost

Ska du skicka iväg varor till kunder, vill du att de ska vara lika fina när de kommer fram som de är när de lämnar ditt lager. Därför kan dina produkter behöva ett temporärt skydd mot rost. Det kan gälla metalldelar eller annan känslig utrustning. Rör och annat som ska användas eller monteras i maskiner måste vara fina när de ska bearbetas. Förpacka varorna i ett emballage som skyddar dem. Emballage som är specialimpregnerat för att ge rostskydd hjälper till så att dina kunder får fina varor och att de blir nöjda med leveransen. Ta kontakt med en firma som är experter på rostskyddspapper och skyddande emballagetyper, så får du veta mer om vad som finns.

 

 

Blommor eller matvaror

 

Ibland behöver man också ha emballage som garanterar färskhet. Skyddande blompapper är exempelvis bra som emballage under transport av växter. Det finns också vaxat papper i rullar eller ark som skyddar mat och färskvaror. Kraftpapper i rullar eller ark är tunt och smidigt att använda, och non-woven-material är starkare än papper. Ska varorna utsättas för regn och rusk kan man välja att emballera dem i VCI-plast, som ger ett ännu bättre skydd. Kontakta en allsidig leverantör, så får du hjälp att specialutforma just det du behöver.

 

Wellpapp är vanligt

 

Wellpapp är lätt att forma på olika sätt, så att det passar till dina produkter. Dels skyddar det mot rost, och dels är det bra att ha som mellanark i pallar. Wellpapp är en typisk emballagesort. Det skyddar också ytan på dina produkter, så att de inte skadas under transporten. Det finns alla möjligheter att skaffa fram just det emballage som du behöver, och det finns många olika sorters material som ger rostskydd och ökar produkternas livslängd. Att använda till exempel blompapper eller kraftpapper betyder också att du som leverantör visar omsorg om dina kunder och varor.