tandläkare

Vad betyder ett leende?

Vad betyder ett leende?

Ett leende utstrålar vänlighet, att man bjuder på sig själv, och kanske lite självkänsla och stolthet. Det är inte tänderna som är viktigast, det är ju personligheten, det vet vi, men visst är det trevligt med ett vackert leende. För dem som har dåliga tänder är det kanske snarare så att de drar sig undan när det ska tas foton, man undviker att le och att visa sina tänder för någon. Det är ju lätt att avhjälpa tandproblem, så varför inte söka hjälp och få ett fint leende?

 

Bettskenor eller tandblekning

Kanske behöver några tänder korrigeras för att få bort oönskade gluggar eller få tänderna att sitta rakt. Det går att ordna med nya, moderna bettskenor som har skonsamma fästen. Den som har ett fint leende kanske vill göra en tandblekning, och det är också något som din tandläkare kan fixa. Men i normalfallet är det mest en undersökning av tänderna som är aktuell när man går till tandläkaren, oavsett var man bor. Om du söker på tandläkare järfälla får du kontakt och kan boka en tandläkartid direkt. Har du inga hål, är du glad över din fina tandhälsa när du går därifrån.

 

 

Lagningar och rotfyllningar

Många som går till tandläkaren ringer dit först när man får tandvärk. Då är det bra om man kan få hjälp snabbt. Ibland visar röntgenbilderna att det är stora hål, och då måste man laga dem direkt, så att de inte blir större. Det bästa är förstås att besöka tandläkaren regelbundet och att vara noga med borstning, så att man kan behålla sina hela och fina tänder. Om man har rejäla problem kan tandläkaren behöva göra en rotfyllning. Ibland behöver den proceduren göras två gånger, och det är helt normalt. Din tandläkare är specialist, så du kan lita på att du får proffshjälp. Ring och boka en tid bara.