Billiga parfymer

Väldoftande och billiga parfymer som kan användas till vardag och fest

Väldoftande och billiga parfymer som kan användas till vardag och fest

Parfymer är något som kan ha stor inverkan på hur vi känner oss och även upplevs av andra. Ofta kan tyngre och väldigt feminina eller maskulina dofter ge en känsla av pondus, fruktiga parfymer kan upplevas ungdomliga, medans lätta och friska parfymer ofta känns väldigt fräscha. Hittar man en doft man trivs och passar i kan det påverka självkänslan positivt och göra att man känner sig mer attraktiv. Det kan dock vara en god idé att ha flera parfymer att välja mellan eftersom olika dofter passar beroende på tillfälle. 

På arbetet och resande fot 

När man reser kollektivt så kan det vara bra att ta det lite lugnt med parfymappliceringen. Eftersom många kan var känsliga för starka dofter samt att doften kan kännas ännu intensivare i begränsade utrymmen så kan det vara bra att använda sig av en lättare parfym, såsom EdT eller body mist, samt vara lite sparsam vid applicering. Det samma gäller om man har ett arbete där man är väldigt nära andra människor, då kan det vissa gånger vara ett bättre alternativ att endast använda en hudlotion med lätt parfymdoft om man vill lukta gott på jobbet. 

På dejten eller festkvällen

När det handlar om tillfällen då det är dags för dejt eller en fartfylld kväll på nattklubb så kan man våga ta i lite mer när det kommer till parfym, även om man inte ska överdosera. En lite tyngre doft kan ofta passa när man ska ut eftersom de fortfarande kan stå ut bland alla dofter som samlas på exempelvis en nattklubb. Tyngre dofter kan många gånger även upplevas mer sensuella, vilket passar perfekt på dejten. 

Parfymer för alla tillfällen

www.coolpriser.se hittar man billiga parfymer från välkända märken som kan passa alla möjliga tillfällen. Det finns parfymer för män, kvinnor och även unisex dofter som kan förgylla vardag och fest. I det breda sortimentet med förmånliga priser går det alldeles säkert att hitta en eller flera nya favoritdofter.